headernieuw4

Medewerkers

TeamShoot


dick

Dick Vrijman

Fysiotherapeut / Dry Needling Specialist

 

Mede eigenaar en sinds 1993 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Specialisaties zijn de McKenzie therapie en Fysiophysics trainings –en bewegingstherapie. Daarnaast heeft Dick meerdere cursussen gevolgd waaronder behandeling van hoofdpijnklachten en Dry Needling

 


jos

Jos ten Voorde

Geregistreerd manueel therapeut

 

Mede eigenaar en 25 jaar beroepservaring en sinds 2008 Professional Master in de Manuele Therapie. Daarnaast heeft hij ervaring en opleiding in  revalidatie begeleiding, acupunctuur en de Mckenzie therapie en heeft meerdere cursussen gevolgd op het gebied van manuele therapie.

 


lucienne

Lucienne Naber-Brummelhuis

Geregistreerd Bekkenfysiotherapeut en Mckenzie-therapeut

  

Fysiotherapeute sinds 1987 en sinds 1988 werkzaam in Goor. Naast algemene fysiotherapeut is ze geregistreerd Master Bekkenfysiotherapeut en geregistreerd Mckenzie-therapeut. Verder is ze docent zwangerschapsbegeleiding en babymassage in Borne. Ze werkt op maandag en donderdag waarvan de ochtenden op de Stoevelaar.

 


lian

Lian Lohuis

Fysiotherapeute

 

Sinds 1988 fysiotherapeute en de laatste 15 jaar gespecialiseerd in de psychosomatiek.U kunt onder meer voor ademhaling- en ontspanningstherapie bij haar terecht.Verder begeleidt ze kinderen op een sensomotorische basis en geeft zij trainingen Mindfulness. Ze werkt op dinsdag en vrijdag.

 


kim

 

Kim Groot Koerkamp

Kinderfysiotherapeut

Ze is sinds 2005 werkzaam als Fysiotherapeute en heeft in 2011 haar master opleiding Kinderfysiotherapie afgerond. In samenwerking met Fysiotherapie Markelo, waar ze ook werkt, verzorgt zij de kinderfysiotherapie binnen de Hof van Twente

 


jeroen

Jeroen Kissing

Fysiotherapeut

 

Sinds 1998 werkzaam als Fysiotherapeut. Voorheen in Duitsland en sinds 2007 in Goor. Naast algeheel fysiotherapeut heeft hij zich gespecialiseerd in het Mulligan therapie en Medical taping.

 


marloes

Marloes ten Voorde-Boelens

Fysiotherapeute

 

Sinds 1986 werkzaam als Fysiotherapeute. Voorheen in Duitsland en sinds 2010 in Goor. Naast algeheel fysiotherapeut heeft zij zich gespecialiseerd in oefentherapie bij patienten met rheumatische aandoeningen, oefentherapie bij patienten met neurologische aandoenigen (Bobath therapeute voor volwassenen en kinderen). Sinds 2011 heeft ze zich gespecialiseerd in Oedeemtherapie en is ze geregistreerd oedeemtherapeute.

 


pauline

Marc Zengerink

Fysiotherapeut

 

Sinds 2013 werkzaam als fysiotherapeut. Momenteel bezig met de Master Manuele Therapie. Veel ervaring met sport en lesgeven. Begeleidt de groepslessen in de praktijk. 
.

 


diana

Diana Veehof

Administratief en boekhoudkundig medewerkster

 

Voor afspraken maken kunt u dagelijks bellen tussen 8.30 en 11.30 uur. Ook voor verzekerings-voorwaarden en andere administratieve vragen kunt u bij mij terecht.

Contact / Openingstijden

Fysiotherapie Goor

Adres: Irisstraat 2 - 21
Postcode: 7471 AV
Plaats: Goor

Tel: 0547 - 27 24 54

Openingstijden: 

- Maandag 07:30 - 19:00 uur
- Dinsdag t/m Vrijdag 07:30 - 18:00 uur 

M: info@fysiotherapiegoor.nl
Wij maken gebruik van Zorgmail voor veilige communicatie met andere zorgverleners.