headernieuw4

Belangrijke berichtgeving omtrent het CORONA-virus

De Corona-maatregelen worden verlengd tot 28 april 2020. Maar....

Dagelijks zitten er een aantal van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten voor u klaar om uw klachten via beeldbellen of telefonisch in kaart te brengen en om u van oefeningen en adviezen te voorzien.

In enkele gevallen bieden wij nog fysieke behandelingen in de praktijk of aan huis aan. Dit kan zijn bij acute klachten voor mensen met een vitaal beroep of bij klachten na een operatie.

Wanneer u zich aanmeldt in de praktijk zal er een triage plaatsvinden waarin beoordeeld wordt of en hoe de behandeling zal plaatsvinden. Indien u inspreekt op het antwoord apparaat of ons mailt nemen wij contact op met u en zullen we samen beoordelen hoe wij u het beste kunnen begeleiden.

Wij zijn tussen 8.30 en 12.30 telefonisch bereikbaar op 0547-272454 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk heeft u begrip voor ons besluit.

Namens het hele team wensen wij dat deze tijd snel voorbij zal gaan en dat we elkaar gauw weer live en in goede gezondheid zullen treffen. 

Blijf gezond en blijf in beweging!

Team Fysiotherapie Medisch Centrum Goor de Oliphant

Corona

 

 

Mindfulness oktober 2019

MINDFULNESS CURSUS MCGoor - Start dinsdagmiddag 15 oktober 2019

Voor een moment voor JEZELF
Om op ADEM TE KOMEN
Voor meer leven IN het moment
Voor VERTROUWEN
Voor innerlijke RUST
Voor meer BALANS en GEZONDHEID
Voor meer SOUPLESSE

tulp

Gun jezelf DE TIJD om even stil te staan, om te stoppen, om te voelen hoe het met je is. Letterlijk een adempauze. TIJD voor ontspanning van diep opgeslagen spanning. Een JA voor jezelf. Je lichaam zal het waarderen. 
De bijeenkomsten bestaan o.a. uit adem- en ontspannings instructies, lichaamsbewustzijnsoefeningen, ontspanning van de centrale Psoas-spieren, praktische handvatten voor thuis en geleide meditaties on-line.

8 bijeenkomsten op de dinsdagmiddag van 16:45 - 17:45 uur. Start dinsdag 15 oktober 2019.
Begeleiding: Lian Lohuis, algemeen- en psychosomatisch fysiotherapeute
Vergoeding mogelijk onder fysiotherapie
Aanmelden en informatie: (0547) 272454 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatieavond Peutergym Plus - 26 oktober 2016

Wat is Peutergym Plus?

Peutergym Plus is een peutergroep voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar waarbij extra ondersteuning gegeven wordt, gericht op de spraak-taalontwikkeling (logopedie) en de motorische ontwikkeling (kinderfysiotherapie). Door vroege interventie in deze ontwikkelingsgebieden kan een achterstand in de basisschoolleeftijd worden voorkomen. Tijdens een behandelreeks van 8 behandelingen worden motorische vaardigheden op een speelse manier gecombineerd met spraak- en taalvaardigheden. Ouders krijgen concrete tips en adviezen om ook thuis de ontwikkeling van hun peuter te stimuleren.

Lees meer

Join4Energy Challenge

FYSIOTHERAPIE GOOR ONDERSTEUNT Join4Energy Challenge Mont Ventoux 2014

Op de Mont Ventoux is het altijd "TE". Het is "TE" warm of "TE" koud en altijd "TE" veel wind. Helaas zijn er ook kinderen met  "TE"  weinig energie!!

Daarom vinden wij het belangrijk een goed doel te ondersteunen wat bijdraagt aan onderzoek naar stofwisselingsziekten.

Lees meer

  • 1
  • 2

Contact / Openingstijden

Fysiotherapie Goor

Adres: Irisstraat 2 - 21
Postcode: 7471 AV
Plaats: Goor

Tel: 0547 - 27 24 54

Openingstijden: 

- Maandag 07:30 - 19:00 uur
- Dinsdag t/m Vrijdag 07:30 - 18:00 uur 

M: info@fysiotherapiegoor.nl
Wij maken gebruik van Zorgmail voor veilige communicatie met andere zorgverleners.